Mosqueters - Federació Moros i Cristians d´Oliva

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Bàndol Cristià
          MOSQUETERS ¡QUINA HERÈNCIA!
Tres generacions de Mosqueters hi ha ja a la festa; els primers, els fundadors que arribaren a la festa com una colla d’amics. Poc a poc, tots ells, anaren integrant els seus familiars, les dones i els xiquets, els quals passaren a formar part de la segona generació de la nostra filà. Ells cresqueren dins la festa i la dugueren endavant fins al dia de hui, que ens trobem a la tercera generació de Mosqueters a Oliva. Alguns d’aquesta generació desfilaren ja dins del ventre de sa mare, després dalt la carrossa, de la mà d’uns i d’altres i com no, ja hi ha algun que despunta com a cap d’esquadra davant l’expectació de son pare o el seu avi, els que els transmeteren la passió per la festa i pels Mosqueters.
Som una filà familiar, molt acollidora i amb el temps hem aconseguit que tota aquella gent que s’ha unit a nosaltres gaudira com el que més, fent-lo formar part de la nostra xicoteta família mosquetera per a la feina i per a la festa.
Convidem a tots aquells que vulguen descobrir la festa de Moros i Cristians d’Oliva que s’acosten a la nostra filà i que ens acompanyen als dinars, sopars o que simplement ens facen una visita per viure la festa des de la seua essència. De segur que una vegada ho hagen provat quedaran meravellats i no es podran desvincular d’ella. Tan sols sentint la xaranga al so de marxes mores i cristianes o algun pasdoble els festers es senten preparats per a gaudir de la festa, de la nostra família de Mosqueters i sobretot de la gran família festera de Moros i Cristians d’Oliva.
Us esperem!
DOCUMENTACIO FILA MOSQUETERS PER AL LLIBRE
Nom del president : JAIME GARCIA LORENTE
Nomde l`abanderat: JAUME GARCIA CATALA
Nom banda oficial: UNIO MUSICAL SANTA CECILIA DE L´ALQUERIA DE L A COMTESSA

JUNTA DIRECTIVA 2016:
President: Jaime Garcia Lorente
Vicepresident: Salvador Llacer Bolo
Secretari: Vicent Codina Voces
Tresorer:German Valbuena Valbuena
Vocals: Daniel Ortola Gonzalez
             Oscar Prieto Ramos
             Esther Bolo Huescar
   Monica Moñinos Escriva
             Joan Sanchis Asco
             Antonio Martinez Almazan  
            Carlos Sanchez Herrero
             Domingo Tomas Mas
1º TRO Jose Pizarro Gandia


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal