Masers - Federació Moros i Cristians d´Oliva

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Bàndol Cristià
 
Escrit Masers 2016
Un any més estem en festes.
La fila es muda per a celebrar-ho, amb renovats vestits.
És el moment de poder gaudir en plenitud de tots els actes, de retrobar-nos, de l'arròs amb ceba, del putxero, de mulladors i paelles. Dels passacarrers amb la nostra banda, de les desfilades i el desembarcament, de la reconquesta i la victòria.
Desitjar a la Capitania Cristiana dels Contrabandistes, que visquen una capitania plena, i estarem baix la seua direcció en la batalla per poder aconseguir el triomf final i la glòria de les tropes cristianes. Desitjar-los que els vaja tot rodat i puguen guardar com un tresor els records d'esta capitania 2016.
El mateix voldríem per a la Capitania Mora dels Moriscos, que tinguen unes festes plenes d'alegria. Que en la lluita, ens plantegen bona batalla per poder fer-los front. Perquè el dissabte Oliva serà mora. I en el transcurs d'estos dies compartirem la seua alegria amb balls i brindis de germanor.
La filà va creixent, i els que eren xiquets que anaven dalt la carrossa ja van formant filades i omplint de joventut i més festa el nostre enclavament del mercat.
Un any que serà de segur molt especial i ens enganxarà, si es pot més a les nostres volgudes festes de Moros i Cristians.
Que visca la festa!
Que visquen els Masers d'Oliva!Enllaços d'interès:
Vídeos de desfilades i capitanies

http://www.youtube.com/playlist?list=PLF08C70C251BE0587

Els màsers al facebook:
Amics de la filà Màsers
http://www.facebook.com/groups/48652759311/


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal