Corsaris - Federació Moros i Cristians d´Oliva

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Bàndol Cristià
25 ANYS DE FESTA!
Per molts anys més benvolguts Corsaris! 25 anys eixint als carrers per a demostrar que allà al 1991 vam desembarcar a la Platja de la Mitja Galta i que ara, en aquest 2016, continuem tant o més vius com en aquells temps.
En algun moment, hem pensat que no resistiríem les fortes envestides que ens ha portat la mar. Que el nostre galió a la deriva de la mar no podria fer front als temporals, però ara en aquest 2016, podem dir, clarament, amb el cap ben alt, que Oliva és tan nostra com de qualsevol cristià establit a Oliva.
Molts anys han passat des d’aquella fundació, que amb tan d’esforç es va portar endavant, i que va fer que crearem una gran família que ens acompanya en cada moment que passem. Tal vegada hi haja gent que no puga entendre el sentiment que tenim per la nostra filada. Tal vegada hi haja gent que pense que no estem bé del cap. Ja puc dir-vos jo, que ser Corsari, no és tan sols eixir els quatre dies de festes al carrer i viure la festa, que per suposat també ho fem com el que més, ser Corsari és tindre un sentiment més enllà.
Ser corsari és obrir el nostre cor i veure com portem gravat a foc el nostre anagrama i veure com cada batec del cor és una nota més de la nostra benvolguda marxa cristiana Corsaris 2005 i com marca el pas de cada marxa cristiana que sona allà on anem.
Ens espera un curt 2016, per preparar-nos ben bé per a la guerra que viurem al 2017. Una guerra que viurem amb tota la il·lusió que ens fa viure una nova capitania.
Obrim un nou capítol en aquest quadern de Bitàcola que escrivim any rere any amb cada vivència passada. Esperem que 25 anys es queden curts per a tot el que esperem estar en la festa.
Per molts anys més, feliços 25 anys Corsaris!
AMUNT ELS CORSARIS D’OLIVA I VISCA LA NOSTRA FILÀ!
La Filà Corsaris
ANY 2016

FITXA INFORMATIVA PER AL LLIBRE DE FESTES 2016
   

 
NOM DE LA FILADA:
CORSARIS
   

 
BANDA OFICIAL:
SOCIETAT MUSICAL LA LIRA DE  QUATRETONDA
PRESIDENT/A: (Nom i Cognoms)
   
CLAUDIA  BENEYTO GARCÍA
 

PRIMER/A TRO: (Nom i Cognoms)
   
JONATAN RAMOS BENEYTO
 
SECRETARI/A: (Nom i Cognoms)
   
JUAN MANUEL GARCÍA RUIZ
 
TRESORER/A: (Nom i Cognoms)
   
MARI  LOLA ESTEVE SANCHIS
 
ARANTXA  NARVÁEZ COTS
 
CABIL·LER/A: (Nom i Cognoms)
   
PILAR MARTINEZ GOMES
 
VOCALS: (Nom i Cognoms)
   
DAMIÁN  NARVÁEZ RODRIGUEZ
 
INMA  COTS ALIQUES
 
GABRIEL  RAMOS BENEYTO
 
PABLO  SOUSA VILAR
 
JUAN  GARCÍA NARVÁEZ
 
ABANDERAT/ADA: (Nom i Cognoms)
   
BEATRIZ  MOLINES CHARBONIER
 
AMB AQUEST DOCUMENT S’ADJUNTA UNA CÒPIA DE L’ANAGRAMA DE LA FILADA, LA FOTO DEL PRESIDENT/A I ABANDERAT/A, FOTO REPRESENTATIVA DE LA  FILADA I ESCRIT QUE ACOMPANYE A LA  FOTO DE LA FILADA.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal