Almoravits - Federació Moros i Cristians d´Oliva

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Bàndol Moro
Ja arriba un altre any de festa, de nervis i il·lusions per lluir una vegada més la nostra gel·laba, la vestimenta que ens caracteritza, per tornar a gaudir de la música, la que compartim amb la nostra banda, que ja forma part de nosaltres, i amb ella assaborir les nostres nits al carrer amb la gent que estimem.
Tornen aquests dies dels que guardem tants records, tants moments inoblidables! Tornen a sorgir sentiments que no es poden definir. Nervis i emocions que ens aborden en el pregó, que ens posen el pèl de punta al adonar-nos que ha arribat el moment, el moment de ser i fer família amb la gent del poble, amb la gent de la filà… Família que va creixent any rere any, amb la benvinguda de les noves generacions que ens aporten nous aires i noves experiències que viure tots junts en aquests dies tan especials per a nosaltres.
Dies en els que gaudim d’allò que caracteritza la festa: la música, l’olor a putxero, a cassalla, els cubils replets de gent, sentir el calor sufocant del ple de migdia, el rebolic de panxa d’abans de l’entrada i la sensació d’eufòria agredolça al arribar al mercat municipal, la sorra humida la nit del Desembarcament, el soroll dels arcabussos, i eixa especial olor a pólvora que finalitza amb la Reconquesta.
Torna l’orgull de vestir un color, l’ocre és el meu, almoràvit 100%. Tornen les festes del meu poble, torna la nostra gent, torna per uns dies plens d’alegria, tornen les festes de Moros i Cristians.
Bona nit amics!!!
Filada Almoràvits.


                       
CÀRRECS JUNTA ALMORÀVITS:
Presidenta:
Arantxa  Molió Guillem
Vicepresidenta:
Cristina Peiró Gosp
Secretaria:
Isabel Galbis Miñana
Tresorera:
Ana Más Sanchis
Primer Tro:
Salva Frasquet Escrivà
Abanderada:
Sara Tapia  Remiro
Banda de Música:
Xaranga  L’espardenya
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal